Είπαν για εμάς!

Συνεχίζοντας σήμερα με το παρακάτω e-mail που μου έστειλες και όλα όσα μου προτείνεις να κάνω, αντιλαμβάνομαι, ότι δεν είσαι ένας απλός συνηθισμένος εκπαιδευτής, αλλά ένας ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ εκπαιδευτής !!! ένας ξεχωριστός άνθρωπος και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερός που σε γνώρισα !!! Θα το εκτιμούσα όποτε εσύ νιώθεις και πιστεύεις να λαμβάνω τέτοια e-mails - ουσίας - αξίας - πραγματικότητας και εμπειρίας ζωής για την αυτοβελτίωση μου !!!

θεωρώ ότι ήδη έχεις τοποθετήσει τον πήχη ψηλά, περιμένεις αρκετά πράγματα από μένα και δεν σου κρύβω ότι η εκπαίδευση μου, στην γλώσσα του σώματος και όχι μόνο, θα αποτελέσει για μένα μια πρόκληση ΑΞΙΑΣ !!!

Το αντικείμενο ήταν σαφώς καθορισμένο και η παρουσίαση ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσδοκίες μου. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και άμεσα αξιοποιήσιμο. Θα ήθελα περισσότερα στοιχεία για την αναγνώριση αντιδράσεων ψεύδους.

Το σεμινάριο ήταν υπέροχο και πολύ ενδιαφέρον. Ο δε εισηγητής ήταν εξαίρετος και γνώριζε απταίστως το αντικείμενο που παρουσίασε στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Εμπεριστατωμένο, δομημένο.

Πολύ κατατοπιστικό και χρήσιμο

Λιτό, περιεκτικό με άμεση εφαρμογή

Υπέροχο σεμινάριο με ωραία δομή και προσέγγιση

Καταπληκτικό και ελπίζω να γίνει ξανά κάτι αντίστοιχο στο μέλλον!!!