Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος

Influence Tactics
29/01 & 30/01 2022

Reconstruct Yourself and Boost your career
Παρακολούθηση Δια Ζώσης ή online μέσω της πλατφόρμας Zoom

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Σάββατο 29/01/2022 και Κυριακή 30/01/2022 ώρες 10.00-16.00

Τόπος διεξαγωγής

ΟΤΕ ACADEMY - Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι Αττικής

Το πρόγραμμα

Κύριος σκοπός της εκπαίδευσης είναι να σας εξοπλίσει με τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να αυξήσετε την επιρροή που ασκείτε στους ανθρώπους γύρω σας.

Αύξηση επιρροής σημαίνει περισσότερες πωλήσεις, επιτυχέστερες διαπραγματεύσεις και καλύτερες επιλογές…

Πρόκειται για πλήρη εκπαιδευτικό κύκλο δομημένο, άκρως αποτελεσματικό και προσανατολισμένο στη πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που θα αποκτήσετε.

Περιέχει γνώσεις και τεχνικές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε την αμέσως επόμενη μέρα λύνοντας πολλά από τα θέματα τα οποία καθημερινά αντιμετωπίζετε.

Η δε πιστοποίηση που θα λάβετε αποτελεί ισχυρό και σπάνιο στοιχείο βιογραφικού.

Τι θα μάθω

 • Στο τέλος του προγράμματος θα μπορείτε να αναγνωρίζετε και να αποκωδικοποιείτε με ακρίβεια τις κινήσεις και τις στάσεις του σώματος καθώς και τις μικροεκφράσεις του προσώπου των ανθρώπων γύρω σας.

 • Θα αντιλαμβάνεστε αμέσως τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας και θα μπορείτε να προστατεύετε τον εαυτό σας από μη ειλικρινείς συμπεριφορές, πετυχαίνοντας αποτελεσματικότερη επικοινωνία.

 • Θα μάθετε να αντιδράτε κατάλληλα σε ότι συμβαίνει γύρω σας

 • Θα μάθετε να σχεδιάζετε και να δομείτε συζητήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να παίρνετε αυτό που θέλετε.

 • Θα μάθετε γιατί είναι σημαντικό να έχετε υπομονή στις συζητήσεις σας

 • Θα εμβαθύνετε στην ανίχνευση ψεύδους καθώς και σε μοναδική τεχνική εκμαίευσης πληροφοριών χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσετε.


Όλα τα παραπάνω καταλήγουν σε κατακόρυφη
αύξηση της επιρροής που ασκείτε σε κάθε επαγγελματική και όχι μόνο συναναστροφή.

Ποια προβλήματα μου λύνει

 • Αν  η γνώση των πραγματικών προθέσεων των συνομιλητών σας είναι κομβικό στοιχείο για εσάς – στην προσωπική σας ζωή ή στο επάγγελμά σας-  αυτή η εκπαίδευση είναι μια πραγματικά δυνατή επένδυση στον εαυτό σας. Μετά τη παρακολούθηση δε θα αναρωτηθείτε ξανά ποιες είναι οι προθέσεις του συνομιλητή σας καθώς θα αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες να τις ανακαλύπτετε μόνοι σας ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται.

 • Αν η άσκηση επιρροής διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας καθημερινότητα τη συγκεκριμένη εκπαίδευση απλά δε πρέπει να τη χάσετε.

 • Αν θεωρείτε ότι κάτι λείπει, κάποιος παράγοντας Χ απουσιάζει από τις πρακτικές που ακολουθείτε για να κατακτήσετε μεγαλύτερη επιτυχία και πρόοδο στη προσωπική ζωή και επαγγελματική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό αυτός ο παράγοντας να είναι η γνώση που θα αποκτήσετε παρακολουθώντας αυτή την εκπαίδευση.

 • Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ακόμα καταφέρει να επικοινωνείτε ειλικρινά και αποτελεσματικά, οι γνώσεις που θα αποκτήσετε και θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή, σίγουρα θα σας προσφέρουν δυνατότητες που μέχρι σήμερα δεν είχατε.

Οφέλη συμμετοχής

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση :

 • Να είστε αποτελεσματικότεροι σε κάθε συναλλαγή και επικοινωνία σας

 • Να αντιλαμβάνεστε αμέσως ψέματα ή ανακρίβειες 

 • Να  προστατεύετε  τον εαυτό σας και τη δουλειά σας μαθαίνοντας πως να εντοπίζετε μη ειλικρινείς ανθρώπους και μη ειλικρινής συμπεριφορές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον , είτε πρόκειται για συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές ή  οποιονδήποτε άλλο

 • Να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας ανάλογα με τις περιστάσεις και να αντιδράτε κατάλληλα σε ότι ακούτε χωρίς καν να μιλήσετε

 • Να καταλαβαίνετε τις πραγματικές  προθέσεις των συνομιλητών σας

 • Να είστε μεταξύ λίγων επαγγελματιών με υψηλό βαθμό δεξιότητας στην αποκωδικοποίηση των μη λεκτικών μηνυμάτων

 • Να εφαρμόζετε συγκεκριμένες τεχνικές για να κατακτήσετε μια ευτυχέστερη και πληρέστερη προσωπική ζωή καθώς και μια επιτυχέστερη επαγγελματική σταδιοδρομία


Αν θεωρείτε ότι οι παραπάνω γνώσεις και δεξιότητες μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία σας, αυτή την εκπαίδευση δε πρέπει να τη χάσετε!

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για  επαγγελματίες των οποίων η προσωπική επαφή και η επικοινωνία είναι κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς τους. Έτσι, δικηγόροι, διαπραγματευτές, διαμεσολαβητές, εκπαιδευτικοί, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη πωλήσεων ή τμημάτων HR,  εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, θεραπευτές, ψυχολόγοι κτλ, θα επωφεληθούν άμεσα καθώς θα γνωρίσουν την επιστήμη της αποκωδικοποίησης των μη λεκτικών μηνυμάτων αποκτώντας προβάδισμα σε κάθε συναλλαγή και επικοινωνία τους. Φυσικά οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν είναι εξαιρετικά χρήσιμες  και σε κάθε επικοινωνία στη προσωπική μας ζωή. Με την οικογένεια μας, τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας  κτλ.

Πως δουλεύει

H λογική, η δομή και τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα, βασίζεται στις τρέχουσες διεθνείς πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων.

H εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε δύο συναντήσεις συνολικής διάρκειας 12 ωρών.

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει δια ζώσης ή online με χρήση της πλατφόρμας Zoom.

Ανεξάρτητα των παραπάνω, την ημέρα έναρξης της εκπαίδευσης, αποκτάτε πρόσβαση σε πλατφόρμα της εκπαίδευσης. Στη πλατφόρμα υπάρχει όλο το περιεχόμενο της εκπαίδευσης σε μορφή βίντεο τα οποία μπορεί να παρακολουθήσετε από PC / Tablet / Smartphone.

Θα έχετε πρόσβαση στη πλατφόρμα 30 ημέρες μετά την έναρξη της εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξαναδείτε ενότητες ή και όλη φυσικά την εκπαίδευση όσες φορές θελήσετε.

Πιο συγκεκριμένα στη πλατφόρμα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε 22 εκπαιδευτικά βίντεο καθώς να κάνετε απεριόριστη εξάσκηση στη θεωρία μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων quiz για διάστημα 30 ημερών.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του προγράμματος

Διαδικασία πιστοποίησης από τον Βρετανικό φορέα nocn

Η πιστοποίηση από το Βρετανικό φορέα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων nocn είναι προαιρετική. Η εξέταση πραγματοποιείται δια ζώσης ή ηλεκτρονικά 20 περίπου ημέρες μετά από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματος. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις, λαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος και διατηρεί το δικαίωμα να εξεταστεί οποιαδήποτε στιγμή εντός ενός έτους από την έναρξη της συμμετοχής του.

Το κόστος των εξετάσεων του Βρετανικού φορέα ανέρχονται σε  120 ευρώ, δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της εκπαίδευσης και αποδίδονται στο φορέα εκπαίδευσης πριν την εξέταση. 

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος χορηγείται σε κάθε περίπτωση, χωρίς επιπλέον κόστος, με μόνη προϋπόθεση την ολοκλήρωση των ασκήσεων και της τελικής εργασίας του προγράμματος.

Βαθμολογικές απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης από τον Βρετανικό φορέα

Η πιστοποίηση απαιτεί ελάχιστη βαθμολογία 70% και η διαμόρφωσή της εξέτασης  είναι η εξής:

 • 30 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων  (30%)
 • Ανάλυση περίπτωσης  – case study  (70%)

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται περίπου 3 εβδομάδες μετά τις εξετάσεις.

Σε περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις δεν υπάρχει κάποια καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση σε ενδεχόμενη επόμενη εξέταση πέραν των 120 ευρώ ως κόστος των εξετάσεων από το φορέα πιστοποίησης.

Να επισημανθεί ότι η επιτυχής ολοκλήρωση των ασκήσεων και της τελικής εργασίας του προγράμματος αποτελούν ουσιαστικά προάγγελο επιτυχίας και στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Tο πιστοποιητικό από τον nocn

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος

O εκπαιδευτής σας

Βογιατζής Μάριος

25 και πλέον έτη επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό

Certified Negotiator

Bodylanguage Expert

Lie Detection Expert

Ιδρυτής του  Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος

Το κόστος επένδυσης στον εαυτό σας

Το ποσό που θα επενδύσετε στον εαυτό σας για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων  που θα χρησιμοποιείτε σε όλη σας τη ζωή είναι 690 ευρώ.

3 λόγοι για να πείτε όχι στη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα

 • Αν επιτυχία σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ΔΕΝ εξαρτάται από την αποτελεσματική επικοινωνία σας με τους ανθρώπους, τότε πράγματι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας προσφέρει μόνο θεωρητικές γνώσεις.
 • Αν θεωρείτε ότι η εκπαίδευση είναι ακριβή για εσάς. Σκεφτείτε σοβαρά, πόσο ακριβό μπορεί να είναι να μην εκπαιδευτείτε και τι θα συμβεί αν κάποιος εκπαιδευμένος βρεθεί στο δρόμο σας.
 • Περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος. Επικοινωνήστε μαζί μας να εξετάσουμε ενδεχομένως μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Άλλωστε η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία ημέρα!

690,00

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Σάββατο 29/01/2022 και Κυριακή 30/01/2022 ώρες 10.00-16.00

Τόπος διεξαγωγής

ΟΤΕ ACADEMY - Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι Αττικής

Πριν αποφασίσω επιθυμώ μια online συνάντηση με τον εκπαιδευτή