Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος

Advanced VIP Master programme

Εκπαίδευση στη γλώσσα σώματος,
στην Ανίχνευση Ψεύδους, στην Επιρροή και στο Profiling

H εκπαίδευση στην εφαρμοσμένη γλώσσα σώματος εγγυάται αύξηση πωλήσεων, σωστότερες προσλήψεις και καλύτερα αποτελέσματα σε διαπραγματεύσεις.

Το πρόγραμμα

Πρόκειται για πλήρη εκπαιδευτικό κύκλο δομημένο, άκρως αποτελεσματικό και προσανατολισμένο στη πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που θα αποκτήσετε.

Περιέχει γνώσεις και τεχνικές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε την αμέσως επόμενη μέρα λύνοντας πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν.

 Εκτός από τις πολύτιμες δεξιότητες που θα αποκτήσετε και θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή, η πιστοποίηση που θα λάβετε θα αποτελέσει ισχυρό και σπάνιο στοιχείο για το βιογραφικό σας.

Τι θα μάθω

Στο τέλος του προγράμματος θα μπορείτε να αναγνωρίζετε και να αποκωδικοποιείτε με ακρίβεια τις κινήσεις και τις στάσεις του σώματος καθώς και τις μικροεκφράσεις του προσώπου. Θα αντιλαμβάνεστε αμέσως τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας, θα μπορείτε να προστατευτείτε από μη ειλικρινείς συμπεριφορές, θα μυηθείτε στη τέχνη και τις τεχνικές της επιρροής έτσι ώστε να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Τέλος θα μάθετε τη τυπολογία χαρακτήρων ( profiling), έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε αμέσως ποιον έχετε απέναντί σας κάθε φορά και να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Ποια προβλήματα μου λύνει

 • Αν  η γνώση των πραγματικών προθέσεων των συνομιλητών σας είναι κομβικό στοιχείο για εσάς – στην προσωπική σας ζωή ή στο επάγγελμά σας-  αυτή η εκπαίδευση είναι μια πραγματικά δυνατή επένδυση στον εαυτό σας. Μετά τη παρακολούθηση δε θα αναρωτηθείτε ξανά ποιες είναι οι προθέσεις του συνομιλητή σας καθώς θα αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες να τις ανακαλύπτετε μόνοι σας ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται.
 • Αν θεωρείτε ότι κάτι λείπει, κάποιος παράγοντας Χ απουσιάζει από τις πρακτικές που ακολουθείτε για να κατακτήσετε την επιτυχία και την πρόοδο στη προσωπική ζωή και επαγγελματική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό αυτός ο παράγοντας να είναι η γνώση που θα αποκτήσετε παρακολουθώντας αυτή την εκπαίδευση.
 • Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ακόμα καταφέρει να επικοινωνείτε ειλικρινά και αποτελεσματικά, οι γνώσεις που θα αποκτήσετε και θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή, σίγουρα θα σας προσφέρουν δυνατότητες που μέχρι σήμερα δεν είχατε.

Οφέλη συμμετοχής

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση :

 • Να είστε αποτελεσματικότεροι σε κάθε συναλλαγή και επικοινωνία σας
 • Να αντιλαμβάνεστε αμέσως ψέματα ή ανακρίβειες 
 • Να  προστατεύετε  τον εαυτό σας και τη δουλειά σας μαθαίνοντας πως να εντοπίζετε μη ειλικρινείς ανθρώπους και μη ειλικρινής συμπεριφορές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον , είτε πρόκειται για συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές ή  οποιονδήποτε άλλο
 • Να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας ανάλογα με τις περιστάσεις και να αντιδράτε κατάλληλα σε ότι ακούτε χωρίς καν να μιλήσετε
 • Να καταλαβαίνετε τις πραγματικές  προθέσεις των συνομιλητών σας
 • Να προάγετε την καριέρα και τη προσωπική σας ζωή έχοντας μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
 • Να είστε μεταξύ λίγων επαγγελματιών με υψηλό βαθμό δεξιότητας στην αποκωδικοποίηση των μη λεκτικών μηνυμάτων
 • Να εφαρμόζετε συγκεκριμένες τεχνικές για να κατακτήσετε μια ευτυχέστερη και πληρέστερη προσωπική ζωή καθώς και μια επιτυχέστερη επαγγελματική σταδιοδρομία

 

Αν θεωρείτε ότι οι παραπάνω γνώσεις και δεξιότητες μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία σας, αυτή την εκπαίδευση δε πρέπει να τη χάσετε!

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για  επαγγελματίες των οποίων η προσωπική επαφή και η επικοινωνία είναι κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς τους. Έτσι, δικηγόροι, διαπραγματευτές, διαμεσολαβητές, εκπαιδευτικοί, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη πωλήσεων ή τμημάτων HR,  εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, θεραπευτές, ψυχολόγοι κτλ, θα επωφεληθούν άμεσα καθώς θα γνωρίσουν την επιστήμη της αποκωδικοποίησης των μη λεκτικών μηνυμάτων αποκτώντας προβάδισμα σε κάθε συναλλαγή και επικοινωνία τους. Φυσικά οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν είναι εξαιρετικά χρήσιμες  και σε κάθε επικοινωνία στη προσωπική μας ζωή. Με την οικογένεια μας, τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας  κτλ.

Πως δουλεύει

H λογική, η δομή και τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πρόγραμμα βασίζεται στις τρέχουσες διεθνείς πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων. Η εκπαίδευση είναι ένα μίγμα ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Με αυτό τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης να το παρακολουθήσετε στους δικούς σας ρυθμούς και από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας από οποιαδήποτε συσκευή ( PC, tablet, smartphone) .

Το πρόγραμμα αποτελείται συνολικά από 6 ενότητες οι οποίες αναπτύσσονται σε ισάριθμες εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα σας παρέχεται πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ενότητας μέσω πλατφόρμας. Στη συνέχεια ακολουθεί η εβδομαδιαία on line συνάντηση με τον εκπαιδευτή. Σκοπός των συναντήσεων είναι η ανάλυση των κυριότερων σημείων του προγράμματος καθώς και η επίλυση τυχόν αποριών και η παροχή διευκρινήσεων.

Στη πλατφόρμα έχετε πρόσβαση για 6 μήνες από την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης.

Για την ολοκλήρωση κάθε ενότητας ο χρόνος που θα απαιτηθεί συμπεριλαμβανομένου του χρόνου των ασκήσεων και συναντήσεων, υπολογίζεται σε 4-5 περίπου ώρες ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζεται ο κάθε εκπαιδευόμενος και την ένταση παρακολούθησης.

Έτσι, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, ο εκπαιδευτής έρχεται σε επαφή μαζί σας εντός τριών ημερών και ορίζεται online αρχική συνάντηση διάρκειας 30 λεπτών.

Στη συνάντηση, θα συζητηθούν οι προσδοκίες σας από το πρόγραμμα και θα ανιχνευτούν τα σημεία εκείνα του προγράμματος τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν προκειμένου το πρόγραμμα να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες και στις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια θα αποκτήσετε πρόσβαση στη πλατφόρμα εκπαίδευσης, κωδικούς για τη πλατφόρμα εξασκήσεων και παραλαμβάνετε ηλεκτρονικά τις σημειώσεις του προγράμματος.

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης το λαμβάνετε στο τέλος του προγράμματος

Αναλυτικά το περιεχόμενο του προγράμματος

Συγκριτικός πίνακας προγραμμάτων

Διαδικασία πιστοποίησης από τον Βρετανικό φορέα nocn

Η πιστοποίηση από το Βρετανικό φορέα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων nocn είναι προαιρετική. Η εξέταση πραγματοποιείται δια ζώσης ή ηλεκτρονικά 20 περίπου ημέρες μετά από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματος. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις, λαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος και διατηρεί το δικαίωμα να εξεταστεί οποιαδήποτε στιγμή εντός ενός έτους από την έναρξη της συμμετοχής του.

Το κόστος των εξετάσεων του Βρετανικού φορέα ανέρχονται σε  120 ευρώ, δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της εκπαίδευσης και αποδίδονται στο φορέα εκπαίδευσης πριν την εξέταση. 

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος χορηγείται σε κάθε περίπτωση, χωρίς επιπλέον κόστος, με μόνη προϋπόθεση την ολοκλήρωση των ασκήσεων και της τελικής εργασίας του προγράμματος.

Βαθμολογικές απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης από τον Βρετανικό φορέα

Η πιστοποίηση απαιτεί ελάχιστη βαθμολογία 70% και η διαμόρφωσή της εξέτασης  είναι η εξής:

 • 30 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων  (30%)
 • Ανάλυση περίπτωσης  – case study  (70%)

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται περίπου 3 εβδομάδες μετά τις εξετάσεις.

Σε περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις δεν υπάρχει κάποια καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση σε ενδεχόμενη επόμενη εξέταση πέραν των 120 ευρώ ως κόστος των εξετάσεων από το φορέα πιστοποίησης.

Να επισημανθεί ότι η επιτυχής ολοκλήρωση των ασκήσεων και της τελικής εργασίας του προγράμματος αποτελούν ουσιαστικά προάγγελο επιτυχίας και στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Tο πιστοποιητικό από τον nocn

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος

O εκπαιδευτής σας

Βογιατζής Μάριος

25 και πλέον έτη επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό

Certified Negotiator

Bodylanguage Expert

Lie Detection Expert

Ιδρυτής του  Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος

Το κόστος επένδυσης στον εαυτό σας

Το ποσό που θα επενδύσετε στον εαυτό σας για πρόγραμμα 6 εβδομάδων και για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων  που θα χρησιμοποιείτε σε όλη σας τη ζωή είναι 2300 ευρώ. Επίσης. Αν είστε ιδιοκτήτης ή στέλεχος επιχείρησης με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα προσφέρουμε δωρεάν 2 ώρες εκπαίδευση συνεργατών σας ( έως 3 άτομα) στον επαγγελματικό σας χώρο αν αυτός βρίσκεται εντός Αττικής. Σε αντίθετη περίπτωση η εκπαίδευση παρέχεται online. Με αυτόν το τρόπο  επιβραβεύουμε τη διάθεσή σας να εκπαιδευτείτε και την εμπιστοσύνη σας στο Ινστιτούτο.

3 λόγοι για να πείτε όχι στη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα

 • Αν επιτυχία σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ΔΕΝ εξαρτάται από την αποτελεσματική επικοινωνία σας με τους ανθρώπους, τότε πράγματι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας προσφέρει μόνο θεωρητικές γνώσεις.
 • Αν θεωρείτε ότι η εκπαίδευση είναι ακριβή για εσάς. Σκεφτείτε σοβαρά, πόσο ακριβό μπορεί να είναι να μην εκπαιδευτείτε και τι θα συμβεί αν κάποιος εκπαιδευμένος βρεθεί στο δρόμο σας.
 • Περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος. Επικοινωνήστε μαζί μας να εξετάσουμε ενδεχομένως μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Άλλωστε η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία ημέρα!

2.300,00

Πριν αποφασίσω επιθυμώ μια online συνάντηση με τον εκπαιδευτή

Περιγραφή

Advanced VIP Master programme

Εκπαίδευση στη γλώσσα σώματος,
στην Ανίχνευση Ψεύδους, στην Επιρροή και στο Profiling

H εκπαίδευση στην εφαρμοσμένη γλώσσα σώματος εγγυάται αύξηση πωλήσεων, σωστότερες προσλήψεις και καλύτερα αποτελέσματα σε διαπραγματεύσεις.

Το πρόγραμμα

Πρόκειται για πλήρη εκπαιδευτικό κύκλο δομημένο, άκρως αποτελεσματικό και προσανατολισμένο στη πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που θα αποκτήσετε.

Περιέχει γνώσεις και τεχνικές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε την αμέσως επόμενη μέρα λύνοντας πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν.

 Εκτός από τις πολύτιμες δεξιότητες που θα αποκτήσετε και θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή, η πιστοποίηση που θα λάβετε θα αποτελέσει ισχυρό και σπάνιο στοιχείο για το βιογραφικό σας.

Τι θα μάθω

Στο τέλος του προγράμματος θα μπορείτε να αναγνωρίζετε και να αποκωδικοποιείτε με ακρίβεια τις κινήσεις και τις στάσεις του σώματος καθώς και τις μικροεκφράσεις του προσώπου. Θα αντιλαμβάνεστε αμέσως τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας, θα μπορείτε να προστατευτείτε από μη ειλικρινείς συμπεριφορές, θα μυηθείτε στη τέχνη και τις τεχνικές της επιρροής έτσι ώστε να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Τέλος θα μάθετε τη τυπολογία χαρακτήρων ( profiling), έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε αμέσως ποιον έχετε απέναντί σας κάθε φορά και να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Ποια προβλήματα μου λύνει

 • Αν  η γνώση των πραγματικών προθέσεων των συνομιλητών σας είναι κομβικό στοιχείο για εσάς – στην προσωπική σας ζωή ή στο επάγγελμά σας-  αυτή η εκπαίδευση είναι μια πραγματικά δυνατή επένδυση στον εαυτό σας. Μετά τη παρακολούθηση δε θα αναρωτηθείτε ξανά ποιες είναι οι προθέσεις του συνομιλητή σας καθώς θα αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες να τις ανακαλύπτετε μόνοι σας ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται.
 • Αν θεωρείτε ότι κάτι λείπει, κάποιος παράγοντας Χ απουσιάζει από τις πρακτικές που ακολουθείτε για να κατακτήσετε την επιτυχία και την πρόοδο στη προσωπική ζωή και επαγγελματική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό αυτός ο παράγοντας να είναι η γνώση που θα αποκτήσετε παρακολουθώντας αυτή την εκπαίδευση.
 • Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ακόμα καταφέρει να επικοινωνείτε ειλικρινά και αποτελεσματικά, οι γνώσεις που θα αποκτήσετε και θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή, σίγουρα θα σας προσφέρουν δυνατότητες που μέχρι σήμερα δεν είχατε.

Οφέλη συμμετοχής

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση :

 • Να είστε αποτελεσματικότεροι σε κάθε συναλλαγή και επικοινωνία σας
 • Να αντιλαμβάνεστε αμέσως ψέματα ή ανακρίβειες 
 • Να  προστατεύετε  τον εαυτό σας και τη δουλειά σας μαθαίνοντας πως να εντοπίζετε μη ειλικρινείς ανθρώπους και μη ειλικρινής συμπεριφορές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον , είτε πρόκειται για συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές ή  οποιονδήποτε άλλο
 • Να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας ανάλογα με τις περιστάσεις και να αντιδράτε κατάλληλα σε ότι ακούτε χωρίς καν να μιλήσετε
 • Να καταλαβαίνετε τις πραγματικές  προθέσεις των συνομιλητών σας
 • Να προάγετε την καριέρα και τη προσωπική σας ζωή έχοντας μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
 • Να είστε μεταξύ λίγων επαγγελματιών με υψηλό βαθμό δεξιότητας στην αποκωδικοποίηση των μη λεκτικών μηνυμάτων
 • Να εφαρμόζετε συγκεκριμένες τεχνικές για να κατακτήσετε μια ευτυχέστερη και πληρέστερη προσωπική ζωή καθώς και μια επιτυχέστερη επαγγελματική σταδιοδρομία

 

Αν θεωρείτε ότι οι παραπάνω γνώσεις και δεξιότητες μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία σας, αυτή την εκπαίδευση δε πρέπει να τη χάσετε!

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για  επαγγελματίες των οποίων η προσωπική επαφή και η επικοινωνία είναι κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς τους. Έτσι, δικηγόροι, διαπραγματευτές, διαμεσολαβητές, εκπαιδευτικοί, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη πωλήσεων ή τμημάτων HR,  εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, θεραπευτές, ψυχολόγοι κτλ, θα επωφεληθούν άμεσα καθώς θα γνωρίσουν την επιστήμη της αποκωδικοποίησης των μη λεκτικών μηνυμάτων αποκτώντας προβάδισμα σε κάθε συναλλαγή και επικοινωνία τους. Φυσικά οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν είναι εξαιρετικά χρήσιμες  και σε κάθε επικοινωνία στη προσωπική μας ζωή. Με την οικογένεια μας, τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας  κτλ.

Πως δουλεύει

H λογική, η δομή και τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πρόγραμμα βασίζεται στις τρέχουσες διεθνείς πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων. Η εκπαίδευση είναι ένα μίγμα ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Με αυτό τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης να το παρακολουθήσετε στους δικούς σας ρυθμούς και από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας από οποιαδήποτε συσκευή ( PC, tablet, smartphone) .

Το πρόγραμμα αποτελείται συνολικά από 6 ενότητες οι οποίες αναπτύσσονται σε ισάριθμες εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα σας παρέχεται πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ενότητας μέσω πλατφόρμας. Στη συνέχεια ακολουθεί η εβδομαδιαία on line συνάντηση με τον εκπαιδευτή. Σκοπός των συναντήσεων είναι η ανάλυση των κυριότερων σημείων του προγράμματος καθώς και η επίλυση τυχόν αποριών και η παροχή διευκρινήσεων.

Στη πλατφόρμα έχετε πρόσβαση για 6 μήνες από την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης.

Για την ολοκλήρωση κάθε ενότητας ο χρόνος που θα απαιτηθεί συμπεριλαμβανομένου του χρόνου των ασκήσεων και συναντήσεων, υπολογίζεται σε 4-5 περίπου ώρες ανάλογα με τον χρόνο που χρειάζεται ο κάθε εκπαιδευόμενος και την ένταση παρακολούθησης.

Έτσι, αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, ο εκπαιδευτής έρχεται σε επαφή μαζί σας εντός τριών ημερών και ορίζεται online αρχική συνάντηση διάρκειας 30 λεπτών.

Στη συνάντηση, θα συζητηθούν οι προσδοκίες σας από το πρόγραμμα και θα ανιχνευτούν τα σημεία εκείνα του προγράμματος τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν προκειμένου το πρόγραμμα να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες και στις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια θα αποκτήσετε πρόσβαση στη πλατφόρμα εκπαίδευσης, κωδικούς για τη πλατφόρμα εξασκήσεων και παραλαμβάνετε ηλεκτρονικά τις σημειώσεις του προγράμματος.

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης το λαμβάνετε στο τέλος του προγράμματος

Αναλυτικά το περιεχόμενο του προγράμματος

Συγκριτικός πίνακας προγραμμάτων


pdf


Πρόγραμμα σε PDF

Διαδικασία πιστοποίησης από τον Βρετανικό φορέα nocn

Η πιστοποίηση από το Βρετανικό φορέα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων nocn είναι προαιρετική. Η εξέταση πραγματοποιείται δια ζώσης ή ηλεκτρονικά 20 περίπου ημέρες μετά από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματος. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις, λαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος και διατηρεί το δικαίωμα να εξεταστεί οποιαδήποτε στιγμή εντός ενός έτους από την έναρξη της συμμετοχής του.

Το κόστος των εξετάσεων του Βρετανικού φορέα ανέρχονται σε  120 ευρώ, δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της εκπαίδευσης και αποδίδονται στο φορέα εκπαίδευσης πριν την εξέταση. 

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος χορηγείται σε κάθε περίπτωση, χωρίς επιπλέον κόστος, με μόνη προϋπόθεση την ολοκλήρωση των ασκήσεων και της τελικής εργασίας του προγράμματος.

Βαθμολογικές απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης από τον Βρετανικό φορέα

Η πιστοποίηση απαιτεί ελάχιστη βαθμολογία 70% και η διαμόρφωσή της εξέτασης  είναι η εξής:

 • 30 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων  (30%)
 • Ανάλυση περίπτωσης  – case study  (70%)

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται περίπου 3 εβδομάδες μετά τις εξετάσεις.

Σε περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις δεν υπάρχει κάποια καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση σε ενδεχόμενη επόμενη εξέταση πέραν των 120 ευρώ ως κόστος των εξετάσεων από το φορέα πιστοποίησης.

Να επισημανθεί ότι η επιτυχής ολοκλήρωση των ασκήσεων και της τελικής εργασίας του προγράμματος αποτελούν ουσιαστικά προάγγελο επιτυχίας και στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Tο πιστοποιητικό από τον nocn


Το πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γλώσσας Σώματος
O εκπαιδευτής σας

Βογιατζής Μάριος

25 και πλέον έτη επιχειρηματικής δραστηριότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό

Certified Negotiator

Bodylanguage Expert

Lie Detection Expert

Ιδρυτής του  Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος


Facebook


Linkedin

Το κόστος επένδυσης στον εαυτό σας

Το ποσό που θα επενδύσετε στον εαυτό σας για πρόγραμμα 6 εβδομάδων και για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων  που θα χρησιμοποιείτε σε όλη σας τη ζωή είναι 2300 ευρώ. Επίσης. Αν είστε ιδιοκτήτης ή στέλεχος επιχείρησης με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα προσφέρουμε δωρεάν 2 ώρες εκπαίδευση συνεργατών σας ( έως 3 άτομα) στον επαγγελματικό σας χώρο αν αυτός βρίσκεται εντός Αττικής. Σε αντίθετη περίπτωση η εκπαίδευση παρέχεται online. Με αυτόν το τρόπο  επιβραβεύουμε τη διάθεσή σας να εκπαιδευτείτε και την εμπιστοσύνη σας στο Ινστιτούτο.

3 λόγοι για να πείτε όχι στη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα

 • Αν επιτυχία σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ΔΕΝ εξαρτάται από την αποτελεσματική επικοινωνία σας με τους ανθρώπους, τότε πράγματι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας προσφέρει μόνο θεωρητικές γνώσεις.
 • Αν θεωρείτε ότι η εκπαίδευση είναι ακριβή για εσάς. Σκεφτείτε σοβαρά, πόσο ακριβό μπορεί να είναι να μην εκπαιδευτείτε και τι θα συμβεί αν κάποιος εκπαιδευμένος βρεθεί στο δρόμο σας.
 • Περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος. Επικοινωνήστε μαζί μας να εξετάσουμε ενδεχομένως μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Άλλωστε η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία ημέρα!


Αγορά με τμηματική καταβολή του ποσού

Πριν αποφασίσω επιθυμώ μια online συνάντηση με τον εκπαιδευτή


Προγραμματισμός Online Ραντεβού